13 Eylül 2007 Perşembe

HOŞGELDİN RAMAZAN !!!

Evet, uzun zamandır görüşmüyoruz. zeynep geldi geleli. aman canım zeynep gelmiş gitmiş bize ne demi (sakın ona söymeyin) asıl önemli olan Ramazan'ın gelmesi değil mi? bugün Ramazan'ın ilk günü. İnşallah sitemizi şu anda ziyaret edenler arasında oruçlular vardır. ben orucum. bu gece sahura kalktık. içinizde sahura kalkmadan oruç tutanlar varsa; benden tavsiye: belki uyanmak zor oluyor ama çok zevkli geçiyor. özel sahur programları izliyoruz. üstelik sahurda yemek yendiği için oruçken daha az acıkırsınız.

Size bir ipucu: çok acıkırsanız internete girip, yemek tarifi sitelerini gezin, veya yemek resimlerine bakın. belki bu bazılarınıı daha çok acıktırır ama, hiç olmazsa vakit geçer.

Bir başka ipucu: çok susarsanız, lavaboya gidin ve yüzünüzü iyice soğuk suyla yıkayın, sonra abdest alır gibi, ağzınıza su verip çalkalayın. sakın yutmayın heee! geri çıkartın suyu. neme lazım şimdi yalnış anlayıp yutarsınız falan, sonra yalnış bilgi veren ben olurum. yalnız şunu da söyleyeyim öyle hep yapmayın. çok zorlanırsanız yaparsınız.

Neyse iftara kadar kolay gelsin derim.

Hiç yorum yok: